MASLINOVO ULJE - Olive Pomace Oil Pogledaj veće

MASLINOVO ULJE - Olive Pomace Oil


Novo

Kozmetičko biljno ulje, dobijeno specijalnim procesom proizvodnje, kako bi se njegova primena u kozmetičkim preparatima maksimalno iskoristila. Poboljšanje fizičkih karakteristika ovog ulja, ogleda se pre svega u minimalnim količinama boje i mirisa.

Više informacija

1.200,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

MASLINA ULJE

Kozmetičko biljno ulje, dobijeno specijalnim procesom proizvodnje, kako bi se njegova primena u kozmetičkim preparatima maksimalno iskoristila. Poboljšanje fizičkih karakteristika ovog ulja, ogleda se pre svega u minimalnim količinama boje i mirisa, što mu pruža široku upotrebu u kozmetičkoj industriji. Dodatak prirodnog vitamin E, obezbeđuje ovom ulju veću stabilnost i čini ga otpornijim na užeglost.

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Maslinovo ulje se uglavnom sastoji od nezasićenih masnih kiselina. Ono što ovo ulje čini posebnim, je odnos ovih kiselina.Veći sadržaj oleinske kiseline (mononezasićena omega-9 masna kiselina) u odnosu na linolnu i linoleinsku, čini ovo ulje otpornijim na oksidaciju od drugih biljnih ulja. Maslinovo ulje je veoma bogato i vitaminima E i K, a sadržaj jednog od najmoćnijih antioksidansa HIDROKSITRIOZOLA, svrstava ovo ulje u vrh supstanci neophodnih za izradu kvalitetnih kozmetičkih preparata. Ono što je još značajno, za prirodnu negu naše kože, je prisustvo supstance  SKVALAN. SKVALAN  je  hidrogenizovana verzija endogenog lipida SKAVALENA-koji se nalazi u satavu  ljudskog sebuma, pa je samim tim i primena maslinovog ulja za negu kože neizostavna.

DEJSTVO:

  • Koža

Maslinovo ulje dubinski hidrira kožu. Pruža joj prirodnu zaštitu, od štetnih spoljašnih uticaja sunca, zagađenog vazduha, kao i ostalih modernih ekoloških zagađnja.  Zbog  snažnog antioksidacionog dejstva, maslinovo ulje omogućava efikasnu regeneraciju kože, usporavajući njeno starenje. Osnovno dejstvo maslinovog ulja na kožu je da je čini mekom i elastičnom, odlaže njeno starenje i nastanak bora, štiteći je pri tome od iritacije izazavane preteranim izlaganjem štetnim  sunčevim zracima. Jednom rečju, maslinovo ulje i pravi melem za našu kožu.

  • Kosa

Kada je reč o dejstvu maslinovog ulja na kosu i kožu glave, ono ide u dva pravca. Dubinski hrani kožu glave čime jača koren kose, i podstiče njen rast. Takođe hidrira kožu glave, čime kontroliše pojavu peruti. Posle tretmana maslinovim uljem, kosa postaje glatka, sjajna i zdrava. 

UPOTREBA:

Maslinovo ulje se vekovima koristi u izradi raznih kozmetičkih preparata za negu tela. I danas je satstavni deo raznih krema za lice, preparata za sunčanje, mleka za za skidanje šminke i negu tela, tretmana za negu kose... Njegova primena je neizbežna, pre svega u preparatima za suvu i oštećenu kožu.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji