NEVEN INFUZOVAN U SUNCOKRETOVOM ULJU Pogledaj veće

KANTARION INFUZOVAN U SUNCOKRETOVOM ULJU


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Izuzetno cenjen sastojak protiv iritacije kože, za opekotine i proizvode za negu beba. Služi dobro za osetljivu kožu. Istorijski sastojak koji se koristi u širokom spektru biljnih lekova. Moćan hidrator kože.

St Johns Wort, Infused in Sunflower Oil

Hypericum Perforatum Oil & Helianthus Annus Seed Oil

Zemlja porekla: Engleska

Više informacija

150,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Kantarion je poznat po svojoj jarko crvenoj boji i blagom mirisu. Često se koristi za masaže, ali poseduje mnogo benefita o kojima će u nastavku biti reči. Veruje se da moć kantariona leži u hipericinu, jer je on glavni aktivni sastojak ove biljke. Hipericin je uljasta supstanca sadržana u listovima, laticama i stabljikama biljke.

On je poznat i kao psihotropni aktivator neuronskog metabolizma, što bi objasnilo njegovo dejstvo na svojstvo antidepresiva. Lokalna upotreba kantariona se preporučuje u sledećim slučajevima:

• blaži oblik opekotina;

• modrice;

• proširene vene i kapilari;

• rane i čirevi.

U slučaju korišćenja kantarionovog ulja prilikom masaže, može uticati na:

• išijas;

• rematske bolove.

Kantarionovo ulje u osnovnom obliku, ali i infuzovano predstavlja odličnu bazu za meleme i kreme. Prilikom procesa infuzovanja, kantarion zadržava svoje pozitivne benefite, ali se njima dodaju i blagodeti čistog suncokretovog ulja. Suncokretovo ulje može se pohvaliti visokim procentom vitamina E, koji ima laganu aromu, vrlo lako se meša sa drugim osnovnim i esencijalnim uljima, zbog čega ga ljudi često koriste za masažu i negu kose.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji