NEVEN INFUZOVAN U SUNCOKRETOVOM ULJU Pogledaj veće

KAMELIJA - ZELENI ČAJ INFUZOVAN U SUNCOKRETOVOM ULJU


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Bogato omega 3, 6 i 9, oleinskom kiselinom, vitaminom E i polifenolima. Odlično za poboljšanje rasta i snage kose i popravljanje mrlja na koži.

Camellia (a.k.a: Green Tea), Infused in Sunflower Oil

Camellia Sinensis Leaf Extract & Helianthus Annus Seed Oill

Zemlja porekla: Engleska

Više informacija

180,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Kamelija je zimzeleni grm koji dolazi iz Azije i indijskog potkontinenta, ali je njeno uzgajanje rasprostranjeno u tropskim i suptropskim regijama. Listovi i pupoljci kamelije se koriste za pravljenje čaja. Ulje kamelije se dobija infuzijom ekstrakta lista Camellia sinensis u čistom suncokretovom ulju (Helianthus annuus).

Kamelija je poznata po umirujućem i omekšavajućem dejstvu, pritom vlaži i hidrira kožu. Bogata je antioksidativnim i antiinflamatornim svojstvima, koji štite od oštećenja okoline i slobodnih radikala, ali i pomažu u smanjenju crvenila i upale na koži. Takođe, kamelija sadrži katehine koji efikasno apsorbuju UV zračenja i štite od oštećenja prouzrokovanim sunčevom svetlošću.

Suncokretovo ulje može se pohvaliti visokim procentom vitamina E, koji ima laganu aromu, vrlo lako se meša sa drugim osnovnim i esencijalnim uljima, zbog čega ga ljudi često koriste za masažu i negu kose. Ovo jedinjenje je pogodno za dodavanje u kreme i losione za lice, gde doprinose dubokoj nezi i hidrataciji.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji