KONDICIONER BAZA - Conditioner Certified Organic Base Pogledaj veće

SAPUNSKA BAZA SA KOZJIM MLEKOM - Melt & Pour Goats Milk Base


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Baza je prirodno bele boje i pogodna za izradu neprozirnih sapuna. Obogaćena je kozjim mlekom koje sadrži obilje vitamina,minerala, kao i prirodnu masnoću te pruža idealnu hidrataciju i negu kože. Glatke i kremaste je teksture i odlično peni. U skladu sa Vašom zamisli, u bazu se može dodati: suvo bilje, mirisna ili etarska ulja, kao i boje itd. Može se otapati i u mikrotalasnoj.

Više informacija

1.440,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Baza je prirodno bele boje i pogodna za izradu neprozirnih sapuna. Obogaćena je kozjim mlekom koje sadrži obilje vitamina,minerala, kao i prirodnu masnoću te pruža idealnu hidrataciju i negu kože.

Glatke i kremaste je teksture i odlično peni.U skladu sa Vašom zamisli, u bazu se može dodati: suvo bilje, mirisna ili etarska ulja, kao i boje itd. Može se otapati i u mikrotalasnoj.

Izrada sapuna:

Iseći bazu na manje komade, jer ćete tako omogućiti ravnomernije topljenje. Postepeno zagrevajte bazu osiguravajući da se sva masa otopi pazeći pritom da se ne pregreje i ključa. Ukoliko topite bazu u mikrotalasnoj,pazite da masa ne „prekipi“ iz posude. U otopljenu podlogu dodajte mirise, etarska ulja, boje ili dodatke po želji, lagano umešati, te izlijte u kalupe. Tada možete posuti suvo bilje po površini sapuna ako želite i lagano ih utisnite. Nakon što se sapun ohladi i potpuno očvrsne, ukloniti ga iz kalupa, te ga umotati (u foliju npr.), jer ćete ga na taj način zaštititi i očuvati aromu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji