** AKCIJA ** BESPLATNA DOSTAVA NA CELOM SHOPU UZ PORUČIVANJE OVOG PROIZVODA
ČVRSTA ŠAMPON BAZA - Melt & Pour Solid Shampoo Bar Base Pogledaj veće

ČVRSTA ŠAMPON BAZA - Melt & Pour Solid Shampoo Bar Base


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Baza za izradu čvrstih šampona je u potpunosti biljnog porekla, bez agresivnih sastojaka, obogaćena balsamom (kondicionerom) i umirujućom aloja verom, odlično peni i hidrira, te je idealna za negu kose. Otapanjem baze i dodavanjem mirisnih ili etarskih ulja, boje, biljnih ekstrakata ili suvog bilja kreirajte šampone prilagođene vašoj potrebi, zamisli i želji.

Više informacija

1.560,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Baza za izradu čvrstih šampona je u potpunosti biljnog porekla, bez agresivnih sastojaka, obogaćena balsamom (kondicionerom) i umirujućom aloja verom, odlično peni i hidrira, te je idealna za negu kose. Otapanjem baze i dodavanjem mirisnih ili etarskih ulja, boje, biljnih ekstrakata ili suvog bilja kreirajte šampone prilagođene vašoj potrebi, zamisli i želji.

Izrada sapuna:

Iseći bazu na manje komade, jer ćete tako omogućiti ravnomernije topljenje. Postepeno zagrevajte bazu osiguravajući da se sva masa otopi pazeći pritom da se ne pregreje i ključa. Ukoliko topite bazu u mikrotalasnoj, pazite da masa ne „prekipi“ iz posude.

U otopljenu podlogu dodajte mirise, etarska ulja, boje ili dodatke po želji, lagano umešati te izlijte u kalupe. Tada možete posuti suvo bilje po površini sapuna ako želite i lagano ih utisnite. Nakon što se sapun ohladi i potpuno očvrsne, ukloniti  ga iz kalupa te ga umotati (u foliju npr.), jer ćete ga na taj način zaštititi i očuvati aromu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji