HIDROLAT (CVETNA VODICA) RUZMARIN Pogledaj veće

HIDROLAT (CVETNA VODICA) RUZMARIN


Novo

Upotreba ruzmarina rasprostranjena je u čitavom svetu vekovima unazad, a potekla je u starom Egiptu. Poznat je po lečenju različitih kožnih oboljenja i opekotina od sunca usled velike količine terpena koje poseduje.

Više informacija

390,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Upotreba ruzmarina rasprostranjena je u čitavom svetu vekovima unazad, a potekla je u starom Egiptu. Poznat je po lečenju različitih kožnih oboljenja i opekotina od sunca usled velike količine terpena koje poseduje. Hidrolat ruzmarina je relativno nov proizvod u nezi kože koji budi sve više interesovanja. Hidrolati su nekada smatrani za nusproizvod procesa destilacije eteričnog ulja, ali se situacija vremenom promenila.

Kako je rasla potražnja prirodnih alternativa u nezi kože, tako su hidrolati dobili zasluženu pažnju. Hidrolat ruzmarina nudi puno benefita o kojima ćemo u nastavku pričati. Pored svog osvežavajućeg prirodnog mirisa, ruzmarin poseduje adstringentno, antiinflamatorno i antibakterijsko dejstvo, koje ga čini odličnim izborom za ljude koji se bore sa masnom i aknoznom kožom.

Pored toga, često se koristi kao tonik, ali i pruža pomoć pri smanjenju oštećenja uzrokovanih UV zracima, dok u isto vreme može pomoći da se razbudite i razbistrite um. Ono što je najbolje kod hidrolata ruzmarina, jeste to što je prilagodljiv i saradljiv, što dokazuje odličnom sposobnošću mešanja sa drugim proizvodima zbog svog sjajnog mirisa i blagodati koje poseduje.

Hidrolat ruzmarina je drugačije konzistencije od eteričnog ulja, ali ga ne treba potceniti jer u sebi sadrži mnoge komponente etarskog ulja, zbog čega u nekim situacijama može biti bolja opcija od samog ulja.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji