Novo Tip - Ma Vie Hugo Boss - Parfem ženski Pogledaj veće

Tip - Ma Vie Hugo Boss - Parfem ženski


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

400,00din sa PDV20%Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Da li je ovo Vaše omiljeno parfemsko ulje? Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti ovim parfemskim uljem. Isparavanja parfemskih ulja i parfemsko oplemenjivanje prostora idealno je za osvežavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa parfemskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zadovoljnog osmeha!

Parfem (od latinskog per fumom= kroz dim) je mešavina eteričnih ulja, isparljivih aromatičnih komponenti, fiksatora i rastvarača, koja se zbog veoma intenzivnog mirisa, upotrebljava za mirisanje kože, odeće, prostorija, automobila …
Parfem je u odnosu na toaletne i kolonjske vode, najintenzivnijeg mirisa, koristi se u mnogo manjim količinama i duže traje.
Mesta na telu gde se nanosi parfem:
- iza ušiju
- na vratu
- na pregibu ruke, kod lakta, sa unutrašnje strane
- na pregibu šake, gde se meri puls
- na nogama, sa unutrašnje strane kolena
Ova mesta su uvek najzagrejanija, jer su vene I arterije u ovim predelima najbliže površini kože, tako da naneti parfem konstantno isparava.
Naš predlog

Toaletna voda
- 80ml alkohola 96%
- 20ml parfema

Čvrsti parfem
U posudu sa vodom (kao kod kuvanja na pari) stavite posudu u koju ste dodali 10 grama hladno cedjenog ulja jojobe i 2 grama pčelinjeg voska. Na laganoj vatri mešajte ulje i vosak dok se vosak ne otopi. Voda u posudi koja se greje ne sme preći 70°C. Kad se vosak rastopi, izvadite posudu s uljem iz posude koja se greje i dodajte parfem po želji (muški ili ženski).
Dobro promešajte ulja s masnom bazom zatim sve ulijte u posudicu s poklopcem. Potrudite se pronaći ukrasnu posudicu za svoj parfem.