KONDICIONER BAZA - Conditioner Certified Organic Base Pogledaj veće

SAPUNSKA BAZA SA KOZJIM MLEKOM - Melt & Pour Goats Milk Base


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Baza je prirodno bele boje, i pogodna za izradu neprozirnih sapuna. Obogaćena je kozjim mlekom koje sadrži obilje vitamina,minerala kao i prirodnu masnoću te pruža idealnu hidrataciju i negu kože.Glatke i kremaste je teksture i odlično peni. U skladu sa Vašom zamisli,u bazu se može dodati: suvo bilje,mirisna ili etarska ulja kao i boje,itd.Može se otapati i u mikrotalasnoj.

Više informacija

990,00din sa PDV20%Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Preuzimanje

Baza je prirodno bele boje, i pogodna za izradu neprozirnih sapuna. Obogaćena je kozjim mlekom koje sadrži obilje vitamina,minerala kao i prirodnu masnoću te pruža idealnu hidrataciju i negu kože.Glatke i kremaste je teksture i odlično peni.

U skladu sa Vašom zamisli,u bazu se može dodati:suvo bilje,mirisna ili etarska ulja kao i boje,itd.Može se otapati i u mikrotalasnoj.

Izrada sapuna:

Iseći bazu na manje komade,jer ćete tako omogućiti ravnomernije topljenje.Postepeno zagrevajte bazu osiguravajući da se sva masa otopi pazeći pritom da se ne pregreje i ključa.Ukoliko topite bazu u mikrotalasnoj,pazite da masa ne „prekipi“ iz posude.U otopljenu podlogu dodajte mirise,etarska ulja,boje ili dodatke po želji,lagano umešati te izlijte u kalupe.Tada možete posuti suvo bilje po površini sapuna ako želite i lagano ih utisnite.Nakon što se sapun ohladi i potpuno očvrsne,ukloniti  ga iz kalupa te ga umotati (u foliju npr) jer ćete ga na taj način zaštititi i očuvati aromu.

 

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji