DRY OIL FOR HER - SUVO ULJE ZA NJU Pogledaj veće

DRY OIL FOR HER - SUVO ULJE ZA NJU


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

590,00din sa porezom✅DRY OIL for HER (SUVO ULJE za ŽENE)

Ovo ulje predstavlja „krunu“ nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran.

Brzo se aplicira u kožu ostavljajući za sobom mekoću i sjaj, bez masnog traga.

✅  Makadamija- ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A i E), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, linolnom i palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Koži vraća vlažnost, hrani je, regeneriše i usporava proces starenja sprečavajući nastanak novih bora.

✅ Jojoba- prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena

✅  Lešnik- ulje koje obiluje vitaminima A, C, E I vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 I omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je, vraća tonus I zateže

✅ Argan- ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira I regeneriše kožu, vraća joj elastičnost I smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom i mekšom.

✅  Badem- ulje savisokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu, usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

✅  Žuti noćurak- ulje koje se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina, a bogato je još i vitaminom E, kao i Ca, Fe, Zn i Mg. Odlično neguje kožu, usporava proces starenja i pospešuje regeneraciju oštećene kože.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji