** AKCIJA ** *AKCIJA*
DRY OIL FOR NAILS - SUVO ULJE ZA NOKTE Pogledaj veće

DRY OIL FOR NAILS - SUVO ULJE ZA NOKTE


Novo

590,00din sa porezom✅DRY OIL for NAILS (SUVO ULJE za NOKTE)

Ulje napravljeno za oporavak krtih i osetljivih noktiju u cilju održavanja njihovog zdravijeg i lepšeg izgleda, kao i same kože oko noktiju. Nežna formulacija koja dubinski prodire u nokatnu ploču, hrani je, regeneriše i ubrzava rast samog nokta.

✅  Makadamija- ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Noktima i koži oko noktiju vraća elestičnost i sjaj.

✅  Jojoba- prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, vraća mekoću i elastičnost, sprečava pojavu suvih i bolnih zanoktica, a nokte hrani čineći ih čvršćim I sjajnijim

✅  Lešnik- ulje koje obiluje vitaminima A, C, E I vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 I omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je i hrani nokte, čime I sami nokti, a I koža oko noktiju postaje vidno zdravijeg izgleda I sjajnija.

✅  Lan- ulje bogatozasićenim I nezasićenim  masnim kiselinama, belančevinama, vitaminima C, E, A, B-grupe. Ovo ulje sprečava isušivanje kože oko noktiju i eliminiše zanoktice, čineći nokte sjajnijim i zdravijim.

✅  Ricinus- ulje bogato retko masnom kiselinom ricinoleičnom kiselinom, koja je odgovorna za antigljivična i antibakterijska svojstva, vitaminom E… Ubrzava rast noktiju I neguje zanoktice.

✅  Shea buter- biljna mastkoja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao I vitamine A I E, protein, minerale…Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.