Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 5990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
HIDROLAT (CVETNA VODICA) RUŽA ORGANIC Pogledaj veće

HIDROLAT (CVETNA VODICA) RUŽA ORGANIC


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Alekpharm Vam predstavlja ružinu vodu, organsku (hidrolat). Ova voda je destilisana od latica ruže na najvišem nivou čistoće kako bi se obezbedio čist, vrhunski hidrolat. Hidrolati (vode) su aromatični ostaci nakon procesa parne destilacije fizičke sirovine. Odlična su dopuna eteričnim uljima jer su veoma nežna u svom profilu. Hidrolat miriše kao dublja, zemljanija verzija esencijalnog ulja ruže.

Više informacija

71,25 rsd sa PDV20%

75,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Rosa Damascena Flower Water

Alekpharm Vam predstavlja ružinu vodu, organsku (Hidrolat). Ova voda je destilisana od latica ruže na najvišem nivou čistoće kako bi se obezbedio čist, vrhunski hidrolat. Hidrolati (vode) su aromatični ostaci nakon procesa parne destilacije fizičke sirovine.

Odlična su dopuna eteričnim uljima, jer su veoma nežna u svom profilu. Hidrolat miriše kao dublja, zemljanija verzija esencijalnog ulja ruže. Proizvod je toliko nežan da se pokazao veoma popularnim u širokom spektru proizvoda za bebe. Odlična opuštajuća aroma, otuda i njegova popularnost u aromamaglama i maglama za jastuke.

Svako od nas ružu povezuje sa glamurom, ljubavlju, nežnošću i posebnošću, ali, ruža je mnogo više od toga. Ona je pravi saveznik u nezi kože, poznata po hidrantnim i umirujućim sposobnostima. U nastavku ćemo rasvetliti zašto je tretman u prisustvu ruže jedan od najtraženijih i zašto je hidrolat ruže toliko cenjen.

Hidrolat ruže poznat je po svom antiinflamatornom svojstvu i umirivanju iritirane kože. Nastaje nakon procesa destilacije tokom pravljenja esencijalnog ulja ruže. Deli gotovo iste komponente sa esencijalnim uljem, s tim je na bazi vode, manje koncentrisan i da je idealan za izradu kozmetičkih proizvoda tečne konzistencije poput seruma, tonika i slično.

U nastavku ćemo navesti razloge zbog kojih je hidrolat ruže cenjen i korišćen vekovima unazad.

• SMANJUJE CRVENILO

Ukoliko ste primetili da se na Vašoj koži pojavilo crvenilo usled iritacije nekog agensa, hidrolat ruže će se pobrinuti da Vašu kožu oporavi u najbržem roku usled svojih antiinflamatornih efekata.

• VLAŽI KOŽU

Vlaga je jedna od najvažnijih komponenti zdrave kože, a hidrolat ruže je upravo onaj koji je zadužen za hidrataciju. Prirodna ulja u hidrolatu ruže pružaju potrebnu vlagu i hidrataciju kože.

• SANIRA UPALNE PROCESE NA KOŽI

Bilo da su u pitanju akne, iritirana koža, ekcemi ili psorijaza - ružin hidrolat će se pobrinuti da iskoristi svoje oružje - antibakterijsko i antiinflamatorno svojstvo i sanira tegobe koje Vas muče.

• ODRŽAVA RAVNOTEŽU KOŽE

Ukoliko imate masnu ili suvu kože, ovo je prava vest za Vas! Hidrosol ruže poznat je po održavanju prirodne pH vrednosti kože i reguliše višak ili manjak masnoće na licu.

• SMANJUJE PORE

Hidrosol će se pobrinuti da sva nečistoća bude uklonjena iz pora, nakon čega će tonirati kožu, pružiti joj sjaj i glatki ten.

• USPORAVA STARENJE KOŽE

Ružin hidrolat je poznat po tome da usporava znake starenja, zateže i tonira kožu, a pritom suzbija fine linije i bore na licu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji