Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
HIDROLAT (CVETNA VODICA) ORIGANO Pogledaj veće

HIDROLAT (CVETNA VODICA) ORIGANO


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Hidrolat origano je 100% čist i prirodan dobijen kao sporedan proizvod pri destilaciji vodenom parom. Origano hidrolat je 100% prirodan proizvod koji se dobija tokom procesa destilacije svežeg origana. Odlikuje ga jak, aromatičan miris. Ovaj hidrolat ima višestruka pozitivna dejstva na kožu lica uz pomoć svojih antibakterijskih, adstrigentnih i antiseptičkih prednosti.

Više informacija

71,25 rsd sa PDV20%

75,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Hidrolat origano je 100% čist i prirodan dobijen kao sporedan proizvod pri destilaciji vodenom parom.

Origano hidrolat je 100% prirodan proizvod koji se dobija tokom procesa destilacije svežeg origana. Odlikuje ga jak, aromatičan miris. Ovaj hidrolat ima višestruka pozitivna dejstva na kožu lica uz pomoć svojih antibakterijskih, adstrigentnih i antiseptičkih prednosti.

Poznat je po nezi kože sklonoj aknama i hidrataciji lica i predela oko očiju. Čisti pore i zatvara ih, dubinski hidrira kožu, uklanja sitne bore oko očiju i neguje iziritirana područja nakon brijanja i depilacije. Hidrolat je proizvod koji se može prskati na kožu nebrojeno puta dnevno i koji nema nuspojave (osim u slučaju alergije na origano) i ne zahteva ispiranje.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji