Smanjena cena!
** AKCIJA ** -5% NA SVE + BESPLATNA DOSTAVA > 4990 RSD *PROLEĆNA AKCIJA* -%
HAMAMELIS EKSTRAKT Pogledaj veće

HIDROLAT (CVETNA VODICA) HAMAMELIS


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Iz Severne Amerike dolazi nam unikatna biljka, čiji jarko žuti ili crveni cvetovi rastu uporedo sa plodovima, a oduševljenje njome je dovodi na uzgajanje širom Francuske. Reč je o hamamelisu, čiji prevod na grčki jezik sve govori: "Hama" (istovremeno) i "melos" (voće), što označava istovremeni rast plodova i cvetova po čemu je ova sjajna bilja i unikatna.

Više informacija

95,00 rsd sa PDV20%

100,00 rsd sa PDV20%

-5%

*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
*PROLEĆNA AKCIJA* -%
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Iz Severne Amerike dolazi nam unikatna biljka, čiji jarko žuti ili crveni cvetovi rastu uporedo sa plodovima, a oduševljenje njome je dovodi na uzgajanje širom Francuske. Reč je o hamamelisu, čiji prevod na grčki jezik sve govori: "Hama" (istovremeno) i "melos" (voće), što označava istovremeni rast plodova i cvetova po čemu je ova sjajna bilja i unikatna. Hamelis nije samo poseban po svom izgledu, on se može pohvaliti i svojim širokim poljem primene na razne načine. Sada ćemo razgovarati o hidrolatu hamamelisa, koji se dobija procesom destilacije parom prilikom izrade esencijalnog ulja istoimene biljke.

Hamamelisov hidrolat je jedan od najkorišćenijih u moru ostalih hidrolata, zbog velikog broja benefita koje poseduje. Adstrigentno, pročišćujuće, omekšavajuće dejstvo, samo su neka od prednosti ovog jedinjenja. Pored toga, antioksidativna svojstva po kojima je poznat zatežu i umiruju epiderm. Može se koristiti kao prirodno sredstvo za čišćenje koje se može primeniti kao losion nakon uklanjanja šminke, kako bi se eliminisale bakterije iz pora i temeljno očistila koža. Pored toga, potrudiće se da tamni krugovi oko očiju postanu prošlost, a da koža ostane hidrirana.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji