ETARSKO ULJE ZIMZELEN Pogledaj veće

ETARSKO ULJE ZIMZELEN


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Veoma delotvorno kod bolova u mišićima i zglobovima, kao i kod grčeva i upala mišića. Olakšava artritis i reumatske tegobe, poboljšava cirkulaciju. Smanjuje glavobolje prouzrokovane visokim krvnim pritiskom. Smiruje, relaksira i ima antidepresivno dejstvo. Otklanja nervnu napetost i uznemirenost.

Više informacija

300,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Specifikacije/Dokumentacija

AlekPharm Vam predstavlja Zimzelen esencijalno ulje. Ovo čisto i prirodno etarsko ulje je pravi dragulj. Uzgaja se i destiluje u Nepalu i nudi snažnu aromu mentola. Veoma delotvorno kod bolova u mišićima i zglobovima, kao i kod grčeva i upala mišića.

Olakšava artritis i reumatske tegobe, poboljšava cirkulaciju. Smanjuje glavobolje prouzrokovane visokim krvnim pritiskom. Smiruje, relaksira i ima antidepresivno dejstvo. Otklanja nervnu napetost i uznemirenost.

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji