ETARSKO ULJE MORAČ **USKORO** Pogledaj veće

ETARSKO ULJE MORAČ


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Fennel sweet essential oil

Alekpharm Vam predstavlja etarsko ulje morač slatko, esencijalno ulje. Za ovo esencijalno ulje kažu da su ga osnovali monasi i koristili ga vekovima kao mast za odbacivanje zlih duhova i čak poboljšanje oka! Mi ga koristimo u alternativnim formulacijama, poput hidratantne kreme i losiona za lečenje kože.

Više informacija

240,00din sa PDV20%Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!

Alekpharm Vam predstavlja etarsko ulje morač slatko, esencijalno ulje. Za ovo esencijalno ulje kažu da su ga osnovali monasi i koristili ga vekovima kao mast za odbacivanje zlih duhova i čak poboljšanje oka! Mi ga koristimo u alternativnim formulacijama, poput hidratantne kreme i losiona za lečenje kože. Čest je sastojak formulacija protiv bora i fantastičan je kada se koristi u kremama protiv podočnjaka. Takođe poznat kao Rimski vrt ili Francuski komorač. Pretežno se koristi u losionima za zarastanje kože, kremama protiv bora i sprejevima za sobu. Slatka aroma anisa sa paprenim podtonom.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji