ETARSKO ULJE MAJORAN Pogledaj veće

ETARSKO ULJE MAJORAN


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Etarsko ulje Majorana, pored sjajnog dejstva može se pohvaliti zanimljivom pričom o svojoj upotrebi u staroj Grčkoj. Naime, priča kaže da je boginja ljubavi Afrodita uzgajala Majoran i da se kao rezultat toga ova biljka koristila u raznim ljubavnim napicima. Pored lepe priče koja se krije iza ulja, Majoran utiče i razne zdravstvene tegobe, kao što su kijavica, kašalj, migrena, osetljiv stomak.

Više informacija

460,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje Majorana, pored sjajnog dejstva može se pohvaliti zanimljivom pričom o svojoj upotrebi u staroj Grčkoj. Naime, priča kaže da je boginja ljubavi Afrodita uzgajala Majoran i da se kao rezultat toga ova biljka koristila u raznim ljubavnim napicima.

Pored lepe priče koja se krije iza ovog ulja, Majoran utiče i razne zdravstvene tegobe, kao što su kijavica, kašalj, migrena, osetljiv stomak itd.

Neizostavni deo priče o Majoranu jeste njegova učinkovitost i delotvornost na razne zdravstvene tegobe. Ulje možemo koristiti ukoliko imamo problema sa kašljem, kijavicom, migrenom, grčevima u stomaku, problemima sa probavom, ali isto tako, Majoran može biti neizostavan začin u našim jelima ili važna komponentna omiljenih sapuna i parfema.

Ulje Majorana jedinstveno je i dragoceno po svojoj učinkovitosti i široke primene na ceo naš organizam. Osim što ga možemo aplikovati na kožu, koristiti kao aromu u jelima, njime osvežiti prostor - ulje Majorana možemo uneti interno. Neke od načina upotrebe Majorana ćemo Vam predstaviti u nastavku:

1. OJAČAJTE SVOJ IMUNI SISTEM

Dodavanjem jedne kapi ulja Majorana u svoje piće (vodu, čaj, kafu itd.), ojačaćete svoj organizam.

2. BORBA SA ASTMOM

Etarsko ulje Majorana smatra se efikasnim i u borbi protiv astme. Preporučuju se dve kapi ulja, u kombinaciji sa lekovima koje inače konzumirate protiv astme i nakon tri meseca od početka upotrebe, funkcija Vaših pluća trebala bi biti znatno veća nego pre upotrebe ulja.

3. RELAKSACIJA

Ukoliko ste zaokupljeni poslom i satima sedite ispred računara, utrljavanje ulja na vrat Vam može pomoći da se otarasite stresa. Majoran deluje otpuštajuće po negativnu energiju.

4. PODRŠKA KARDIOVASKULARNOM SISTEMU

Kardiovaskularni sistem, kao jedan od najvažnijih sistema zbog mehanizma koji nas pokreće - srca, zahteva našu pomoć kako bi radilo sa lakoćom. Takođe, ovde nam može pomoći ulje Majorana, koje našem telu daje esencijalnu energiju koja mu je potrebna. Ovo ćemo postići unosom Majorana interno.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji