ETARSKO ULJE KURKUMA Pogledaj veće

ETARSKO ULJE KURKUMA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

U Indiji se pretežno koristi kao začin domaćim jelima, ali je na sceni lične nege pronašao svoju sposobnost mirisa i formulacije, zbog svoje lekovite, a opet drvenaste arome. Popularno u azijskim mirisima. Bogata je antioksidansima i čudesno se meša sa drugim drvenim etarskim uljima. Dobar je dodatak bilo kojoj masažnoj mešavini, jer zagreva i umiruje mišiće kako bi pomogao tim bolovima.

240,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Specifikacije/Dokumentacija

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji