** AKCIJA ** - 30% - KUPONKOD - OBRADUJSEBE - do 20.09-10:00h
ETARSKO ULJE CRNA SMREKA Pogledaj veće

ETARSKO ULJE CRNA SMREKA - 30% - KUPONKOD - OBRADUJSEBE - ZA OBELEŽENE ARTIKLE AKCIJA VAŽI DO 20.09-10:00h


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Izvorno iz Kanade, ovaj jedinstveni sastojak upotrebljava se za pravljenje masti koje se bave kožnim problemima, opekotinama, groznicama i ranama. Zbog svog prijatnog zemljanog mirisa, umirujućeg dejstva i sposobnosti ublažavanja anksioznosti i stresa, smrekovo ulje je takođe omiljeno u meditacijskim ritualima i masažnoj terapiji.

300,00din sa PDV20%Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Preuzimanje

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji