ETARSKO ULJE CRNA SMREKA Pogledaj veće

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

ETARSKO ULJE CRNA SMREKA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Izvorno iz Kanade, ovaj jedinstveni sastojak upotrebljava se za pravljenje masti koje se bave kožnim problemima, opekotinama, groznicama i ranama. Zbog svog prijatnog zemljanog mirisa, umirujućeg dejstva i sposobnosti ublažavanja anksioznosti i stresa, smrekovo ulje je takođe omiljeno u meditacijskim ritualima i masažnoj terapiji.

300,00din sa porezom




Preuzimanje

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji