ETARSKO ULJE COPAIBA BALSAM RESIN Pogledaj veće

ETARSKO ULJE COPAIBA BALSAM RESIN


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ovo lagano drveno mirisno ulje poreklom je iz brazilskog amazona. Njeni amazonski meštani i šire kozmetičko tržište koriste ih kao sastojak za ublažavanje bolova u mišićima, odatle i njegova popularnost u masažnim mešavinama. Ulje za zagrevanje kože. Kao i uvek, kao oleoresin sadrži više terapeutskih jedinjenja od verzije destilovanog ulja i većina ovog oleoresina je rastvorljiva u ulju!

400,00din sa PDV20%Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Eterična ulja, utiču na poboljšanje zdravstvenog stanja na blag i prirodan način. Vaš pažljivo osmišljen proizvod možete obogatiti prirodnim eteričnim uljem. Isparavanja etarskih ulja i mirisno oplemenjivanje prostora idealno je za prečišćavanje vazduha (difuzeri i aroma lampe) i stvaranje harmonične i mirisne sredine. Aromaterapeutski efekat odnosno terapija putem mirisa naših 100% prirodnih etarskih (eteričnih) ulja je neprikosnovena! Inhalacije i udisanje lekovitih para, aromatične kupke, masažna ulja u kombinaciji sa 100% prirodnim etarskim uljima njihov efekat dovode do maksimuma. Mirisima do zdravlja!


Preuzimanje

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji