ETARSKO ULJE COPAIBA BALSAM RESIN Pogledaj veće

ETARSKO ULJE COPAIBA BALSAM RESIN


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Copaiba balzam dobija se destilacijom smole drvena Copaifera officinalis, koje potiče iz Brazila i Južne Amerike. Mirisna nota ovog etarskog ulja je veoma aromatična, bogata i zemljana. S obzirom da ovo ulje nije široko popularno, njegova dejstva se i dalje istražuju, ali neka su već dobro poznata.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Copaiba balzam dobija se destilacijom smole drvena Copaifera officinalis, koje potiče iz Brazila i Južne Amerike. Mirisna nota ovog etarskog ulja je veoma aromatična, bogata i zemljana. S obzirom da ovo ulje nije široko popularno, njegova dejstva se i dalje istražuju, ali neka su već dobro poznata.

Esencijalno ulje Copaiba balzama ima pozitivan uticaj na psihofizičko stanje korisnika, gde uzemljuje, smiruje i balansira. Pored toga, važan sastojak Copaiba balzama jeste komponenta pod nazivom sekviterpen, koja ovo ulje čini da ima jaka antiinflamatorna i antibakterijska dejstva. Takođe, delotvoran je u borbi protiv bronhitisa, glavobolje, prehlade, artritisa i mnogih drugih stanja.

1. OSLOBODITE SE BOLA

Usled antiinflamatornog, antimikrobnog i antibakterijskog dejstva koje poseduje ovo sjajno ulje, istraživanja koja su sprovedena dokazuju da se lokalnim korišćenjem Copaiba balzama možete rešiti bolova. Posebno se preporučuje osobama sa hroničnim bolom u mišićima i zglobovima.

2. REŠITE SE AKNI UZ POMOĆ COPAIBA BALZAMA

Proučavan je i uticaj Copaiba balzama na različita stanja kože, usled čega su naučnici došli do zaključka da ovo esencijalno ulje ubija štetne bakterije na površinu kože i ne dozvoljava njihov prodor u dublje slojeve kože, što rezultira smanjenom pojavom akni.

3. DUŽE TRAJANJE PARFEMA

Imate osećaj da se parfem na Vašem telu zadržava kratkotrajno, nakon čega magično ispari? Baš iz ovih razloga, Copaiba balzam se dodaje u pojedine parfeme jer se vezuje za isparljive arome i produžava njihov rok trajanja. Tako da, ukoliko želite da Vam miris parfema bude dugotrajan i postojan, birajte proizvode koji sadrže Copaiba balzam!

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji