Etarsko ulje Sandalovine Pogledaj veće

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Etarsko ulje Amyris zapadno-indijski sandal


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Amyris Balsamifera Bark Oil

Više informacija

600,00din sa porezom



Amiris, eterično ulje. Dobijeno iz egzotične zemlje Haitija, ovo ulje je destilovano parom nakon što je divlje ubrano iz lišća i belog cveća Amiris stabla. Ova sirovina ima neverovatno visok prinos ulja, od čega se ulje koristilo kao gorivo za ribolovne baklje. Njegova se lestvica popela na lestvice sveta kozmetičke formulacije zbog svoje sposobnosti da se uklopi u druga aromatična ulja. Obično se koristi u mirisima i parfemima

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji