EKSTRAKT SMOLA BENZOIN POURABLE Pogledaj veće

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

EKSTRAKT SMOLA BENZOIN POURABLE RESIN


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Izvučen je iz tropskog stabla mamuta, smola se izvlači iz debla drveta. I danas se u Aziji koristi za medicinu a u zapadnom svetu za posekotine i iritabilnu kožu.

240,00din sa porezom




Preuzimanje

14 sličnih proizvoda u istoj kategoriji