Etarsko ulje Sandalovine Pogledaj veće

Etarsko ulje Verbena


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Esencijalno ulje Verbena dobija se iz lišća i stabljika istoimene biljke roda Verbenaceae, koja je poreklom iz južne Amerike. Odlikuje ga miris limuna, što neretko zauzima važno mesto u sastavu parfema i kolonjskih vodica, kao i u raznim kulinarski specijalitetima. Verbena se nekada smatrala lekovitom biljkom, što se i danas sve više dokazuje s obzirom na njene brojne dobrobiti po zdravlje.

Više informacija

410,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Esencijalno ulje Verbena dobija se iz lišća i stabljika istoimene biljke roda Verbenaceae, koja je poreklom iz Južne Amerike. Odlikuje ga miris limuna, što neretko zauzima važno mesto u sastavu parfema i kolonjskih vodica, kao i u raznim kulinarski specijalitetima. Verbena se nekada smatrala lekovitom biljkom, što se i danas sve više dokazuje s obzirom na njene brojne dobrobiti po zdravlje.

Pored sjajnog mirisa koji je zaštitni znak Verbene, ne treba zanemariti njenu učinkovitost na jačanje imunog sistema, rasterećivanje i oslobadjanje od stresa i anksioznosti. Pored toga, delotvorna je u slučaju bola u mišićima, ali je i moćan saveznik u zdravom načinu gubljenja kilograma. Ukoliko imate masnu i aknoznu kožu, Verbena ima spremno rešenje i za probleme tog tipa.

Pomenuli smo široko polje primene i učinkovitosti ovog ulja, a evo nekoliko smernica ukoliko se odlučite za korišćenje ulja Verbene.

1. SMANJENJE STRESA

Ulje Verbene efekasno je u smanjenju stresa, što ujedno jača Vaš imuni sistem.

2. BORBA SA UPALAMA

Etarsko ulje Verbena je poznato kao antioksidans, zbog čega u mnogome može pomoći kod upala. Polifenoli koji se nalaze u ovom etarskom ulju smanjuju reaktivne oksidativne procese, što utiče na efekte same upale.

3. VAŠ SAVEZNIK U GUBLJENJU KILOGRAMA

Ukoliko imate problema sa viškom kilograma, sigurno će Vam se slošiti kada pomenemo kalorije. Sa ovim uljem to nije problem. Ne samo da sadrži minimalan broj kalorija, već je bogat različitim organskim jedinjenima koji će na Vas uticati tako da nećete imati potrebu da jedete grickalice i ostale proizvode koji Vam nanose štetu na putu ka cilju. Ukoliko ga koristite tako što ga dodate u čaj, pored različitih pozitivnih efekata koje ulje Verbene pruža, ona i podstiče brže sagorevanje masti.

4. PROBLEMI SA SPAVANJEM

Verbena je pored ostalih benefita poznata i kao supstanca koja će Vam pomoći da lakše zaspite, unapredite kvalitet Vašeg sna i regulišete pospanost tokom dana.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji