Etarsko ulje Sandalovine Pogledaj veće

Etarsko ulje Palmarosa


Novo

Ovo esencijalno ulje bogato geraniolom dobija se iz višegodišnje biljke Palmarose koja je visoka preko tri metra i pripada porodici limunskih trava. Potiče iz Indije, ali raste i u Vijetnamu i Gvatemali. Miris podseća na nežnu ružinu notu, zbog čega je često komponenta raznih kozmetičkih proizvoda i parfema.

Više informacija

410,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Ovo esencijalno ulje bogato geraniolom dobija se iz višegodišnje biljke Palmarose koja je visoka preko tri metra i pripada porodici limunskih trava. Potiče iz Indije, ali raste i u Vijetnamu i Gvatemali. Miris podseća na nežnu ružinu notu, zbog čega je često komponenta raznih kozmetičkih proizvoda i parfema.

Ulje Palmarose je jak antioksidans i antiseptik, zbog čega se često povezuje sa sprečavanjem infekcija. Pored toga, Palmarosa uspešno snižava temperaturu, čisti disajne puteve i jača respiratorni sistem, ali i popravlja raspoloženje i hvata se u koštac sa depresijom i anksioznošću.

Kada pričamo o esencijalnom ulju Palmarose, u vidu moramo imati njegove čudesne uticaje na razne probleme sa kojima se svakodnevno susrećemo. Evo nekoliko saveta za najbolju upotrebu ovog ulja.

1. ZDRAVA I PODMLAĐENA KOŽA

Pomenuli smo da je Palmarosa ulje bogato geraniolom, čije nanošenje na kožu rezultira regeneracijom kože, ukljanjanjem različitih fleka i osnaživanjem kožne barijere, nakon čega koža deluje podmlađeno i ujednačeno.

2. PROBLEMATIČNA MASNA I AKNOZNA KOŽA

Ukoliko Vam je dosta različitih preparata za akne i masnu kožu koji su puni nepoznatih komponenta i želite da se okrenete prirodi - Palmarosa Vam pruža idealno rešenje. U kombinaciji sa uljem lavande i čajevca, redovnom upotrebom Ravensara će regulisati lučenje sebuma i pojavu akni.

3. LETNJE VREME I KOMARCI

Nismo ni stigli da se odmorimo od komaraca i drugih napornih insekata koje sa sobom nosi leto - a oni su se već vratili. 2020. godine sprovedeno je istraživanje o prirodnim proizvodima koji pružaju zaštitu od komaraca i Palmarosa je postigla zapanjujuć rezultat - 100% učinkovitosti u borbi protiv komaraca u trajanju od 12 sati. Verujem da posle ovog istraživanja na Palmarosu gledamo kao dar od Boga.

4. ČVRST SAN I ZAGARANTOVAN ODMOR

Sigurno Vam se dešavalo da posle napornog dana legnete u krevet i mučite se da zaspite. Uz pomoć ovog esencijalnog ulja i osnovnog ulja, nećete imati problem sa zaspivanjem niti buđenjem tokom noći. U bočicu za osvežavanje prostora sipajte osnovno ulje i dodajte nekoliko kapi Palmarose. Mešavinu naprskajte na jastuk pre spavanja i uživajte u svom odmoru.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji