AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE MYRRH SMOLA MIRA Pogledaj veće

ETARSKO ULJE MYRRH SMOLA MIRA


Novo

Alekpharm Vam predstavlja esencijalno ulje myrrh smola mira. Ovo je duboko istorijski sastojak sa visoko cenjenom reputacijom u svetu mirisa. Aroma dima, slatka i gorka, veoma delikatna.

Osim svoje zavodljive arome ovo esencijalno ulje poseduje i svojstvene blagodeti zbog antioksidativnih i antiinflamatornih svojstava. Smola debla drveta Commiphora Mirrha se bere u Somaliji.

Više informacija

1.000,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Myrrh (smola mira) poreklom iz Afrike je malo i trnovito drvo ili žbun koje proizvodi sok koji se stvrdne i pretvara u smolu. Potiče iz porodice Commiphora.

Odlikuje je autentičan, drvenast, slatko-gorak miris.

Smola mira poznata je po svojoj svestranosti upotrebe. Medicina, parfemi, religiozne svrhe, samo su neke od polja primene ovog ulja. Upravo zbog te raznovrsnosti, smola mira je visoko cenjena u mnogim kulturama sveta.

Ulje Myrrh poznato je po svojoj efikasnosti u oralnoj higijeni, čišćenju usta i grla. Ulje se može uključiti u svoju svakodnevnu rutinu, stavljanjem nekoliko kapi u pastu za zube ili pak ispiranjem usta uljem koje smo prethodno sipali u čašu vode.

Sledeći benefit ovog ulja je sprečavanje nastanka bora, ujednačavanje tena, hidratacija i umirivanje kože nakon brijanja.

Ukoliko se osećate napeto i želite da podignete svoje raspoloženje, ulje smole mira možete raspršiti u prostoriji i na taj način doći do emocionalne ravnoteže i blagostanja.

Već smo pomenuli koliko je etarsko ulje Myrrh učinkovito na razne svakodnevne probleme sa kojima se susrećemo, a ukoliko Vas zanima za šta bi ga sve mogli primeniti, evo malo reči i o tome.

1. ORALNA HIGIJENA

Bilo da imate problem sa neprijatnim zadahom ili jednostavno želite da unapredite svoju oralnu higijenu - ulje mira je prava opcija za Vas. Za efikasnije čišćenje usta i zuba u pastu za zube možete dodati jednu do dve kapi etarskog ulja, a ukoliko ste pobornik tečnosti za ispiranje usta, samostalno ga možete napraviti tako što ćete dve kapi ulja rastvoriti u čaši vode. Primenićete ga tako što ćete usta sa njim ispirati do 30 sekundi, a zatim ga ispljunuti.

2. NEGA KOŽE

Ukoliko ste primetili da Vam se na licu pojavljuju fine bore, da Vam lice gubi mladalački sjaj i da Vam koža prosto ne izgleda odmorno i hidrirano, ulje mira je jedna od opcija za rešavanje ovakvog problema. Potrebno je dodati jednu do dve kapi ulja u hidrantnu kremu koju inače koristite za negu svoje kože.

3. SUVE RUKE I ZANOKTICE

Svi se susrećemo sa preteranom pojavom zanoktica oko noktiju, kao i ispucalim rukama. Bilo da je to zbog hladnog vremena, preteranog kontakta sa vodom ili nečeg trećeg, imamo odlično rešenje za Vas. Uz pomoć samo nekoliko sastojaka, u mnogome možemo pomoći sebi u svakodnevnoj nezi kože.

Potrebno Vam je: esencijalno Myrrh ulje, shea buter, pčelinji vosak i kokosovo ulje. Mešanjem ovih proizvoda dobićete kremu meke teksture koju možete koristiti svakodnevno.

4. OSVEŽIVAČ PROSTORIJE

Ukoliko ste ljubitelji raspršivača mirisa, ovo će Vas oduševiti! Pored toga što Myrrh ulje fantastično miriše, ono ima i umirujuće dejstvo. Jedino što treba da uradite jeste da nekoliko kapi stavite u sredstvo za raspršivanje i da uživate! Često se priča o tome kako ulje mira održava mir i harmoniju u kući, pa zašto ne bi probali?

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji