AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE MAJORAN Pogledaj veće

ETARSKO ULJE MAJORAN


Novo

Etarsko ulje Majorana, pored sjajnog dejstva može se pohvaliti zanimljivom pričom o svojoj upotrebi u staroj Grčkoj. Naime, priča kaže da je boginja ljubavi Afrodita uzgajala Majoran i da se kao rezultat toga ova biljka koristila u raznim ljubavnim napicima. Pored lepe priče koja se krije iza ulja, Majoran utiče i razne zdravstvene tegobe, kao što su kijavica, kašalj, migrena, osetljiv stomak.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje Majorana, pored sjajnog dejstva može se pohvaliti zanimljivom pričom o svojoj upotrebi u staroj Grčkoj. Naime, priča kaže da je boginja ljubavi Afrodita uzgajala Majoran i da se kao rezultat toga ova biljka koristila u raznim ljubavnim napicima.

Pored lepe priče koja se krije iza ovog ulja, Majoran utiče i razne zdravstvene tegobe, kao što su kijavica, kašalj, migrena, osetljiv stomak itd.

Neizostavni deo priče o Majoranu jeste njegova učinkovitost i delotvornost na razne zdravstvene tegobe. Ulje možemo koristiti ukoliko imamo problema sa kašljem, kijavicom, migrenom, grčevima u stomaku, problemima sa probavom, ali isto tako, Majoran može biti neizostavan začin u našim jelima ili važna komponentna omiljenih sapuna i parfema.

Ulje Majorana jedinstveno je i dragoceno po svojoj učinkovitosti i široke primene na ceo naš organizam. Osim što ga možemo aplikovati na kožu, koristiti kao aromu u jelima, njime osvežiti prostor - ulje Majorana možemo uneti interno. Neke od načina upotrebe Majorana ćemo Vam predstaviti u nastavku:

1. OJAČAJTE SVOJ IMUNI SISTEM

Dodavanjem jedne kapi ulja Majorana u svoje piće (vodu, čaj, kafu itd.), ojačaćete svoj organizam.

2. BORBA SA ASTMOM

Etarsko ulje Majorana smatra se efikasnim i u borbi protiv astme. Preporučuju se dve kapi ulja, u kombinaciji sa lekovima koje inače konzumirate protiv astme i nakon tri meseca od početka upotrebe, funkcija Vaših pluća trebala bi biti znatno veća nego pre upotrebe ulja.

3. RELAKSACIJA

Ukoliko ste zaokupljeni poslom i satima sedite ispred računara, utrljavanje ulja na vrat Vam može pomoći da se otarasite stresa. Majoran deluje otpuštajuće po negativnu energiju.

4. PODRŠKA KARDIOVASKULARNOM SISTEMU

Kardiovaskularni sistem, kao jedan od najvažnijih sistema zbog mehanizma koji nas pokreće - srca, zahteva našu pomoć kako bi radilo sa lakoćom. Takođe, ovde nam može pomoći ulje Majorana, koje našem telu daje esencijalnu energiju koja mu je potrebna. Ovo ćemo postići unosom Majorana interno.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji