AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE LITSEA CUBEBA Pogledaj veće

ETARSKO ULJE LITSEA CUBEBA


Novo

Smanjuje masnu kožu kada se koristi odgovarajuća količina. Super detoks ulje. Slatka, citrusna (limunova) aroma. Dobro se meša sa ostalim etarskim uljima citrusa. Popularno u kozmetičkim mirisima. Ulje koje odražava svežinu, čistoću i živost.

Više informacija

300,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Eterično ulje Litsea Cubeba, poznatija kao Mai Chang ulje, vekovima se koristilo u drevnoj kineskoj medicini, iz koje države i potiče. Njime su otklanjali bolove u mišićima, leđima i probleme sa varenjem, ali je danas poznat čitav niz benefita koje ovo ulje poseduje. Litsea Cubeba je zimzeleni grm koji može dostići čak 20m visine i odlikuju ga nežni cvetovi bele ili žute boje. Eterično ulje dobija se procesom destilacije vodenom parom, a ulje se uzima iz cvetova, lišća, korena ili grana drveta.

Osim uobičajenih benefita koji su vekovima unazad poznati, eterično ulje Litsea Cubebe pokazalo je da ima pozitivan uticaj na kožu, da joj vraća sjaj i mladalački ten, kao i da sprečava prerano starenje kože. Pored toga, snažan je antioksidans i u kombinaciji sa crnim biberom prodire u pore, čisti ih i sužava. Uz redovnu upotrebu, ovo eterično ulje regulisaće lučenje sebuma i smanjiti pojavu akni.

Sigurno ste čuli o raznim benefitima ovog ulja, ali da li znate za šta ga i na koji način možete upotrebiti? Evo nekih korisnih saveta:

1. DODAVANJE ULJA U HIDRANTNU KREMU

Dodavanje ulja Litsea cubebe u hidrantnu kremu osnažiće Vašu kožnu barijeru i izvući nečistoće iz Vaših pora. Osim toga, ukoliko planirate da dubinski očistite svoje lice i naparite ga, u vrelu vodu možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja koje će svoj posao izvršiti fantastično s obzirom na to da je ulje isparljivo i lako će stići do Vašeg lica.

2. HANDMADE LOSION ZA TELO

Ako Vam je dosta kupovnih preparata sa manje poznatim sastojcima koje svakodnevno mažete na svoje telo, ovo je pravi recept za Vas! Potrebno je bazno ulje (ulje koštice kajsije ili grožđa je odličan izbor), a zatim dodajte 6 do 12 kapi Litsea cubebe. Ovim postupkom napravićete proizvod čiji će sastav biti proveren, sa visokom učinkovitošću. Posebno je pogodan za zimski period, kada je koža sklona dehidrataciji, jer na ovaj način "zaključavate" potrebnu vlagu u svojoj koži.

3. SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE PODOVA

Dobro je poznato da sredstva za čišćenje nisu uvek najsjajnijeg mirisa, stoga je predlog za dodavanje nekoliko kapi eteričnog ulja odlična opcija.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji