Smanjena cena! Etarsko ulje Kleka Pogledaj veće

Etarsko ulje Kleka


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Alekpharm Vam predstavlja kleka etarsko ulje. Nastalo je destilacijom bobica klekovine grmlja i drvenaste je arome. Etarsko ulje kleke je popularno kao sobni miris zbog svoje prijatne začinske arome. Ovo ulje se često meša sa ostalim esencijalnim uljima kao što su čempres, žalfija i lavanda. Takođe se nalazi u proizvodima za održavanje kose i kremama za lice za masnu kožu.

Više informacija

324,00 rsd sa PDV20%

360,00 rsd sa PDV20%

-10%

*HAPPY NEW YEAR 2024*
*HAPPY NEW YEAR 2024*
Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Alekpharm Vam predstavlja kleka etarsko ulje. Nastalo je destilacijom bobica klekovine grmlja i drvenaste je arome. Etarsko ulje kleke je popularno kao sobni miris zbog svoje prijatne začinske arome. Ovo ulje se često meša sa ostalim esencijalnim uljima kao što su čempres, žalfija i lavanda.

Takođe se nalazi u proizvodima za održavanje kose i kremama za lice za masnu kožu.  Etarsko ulje kleke se pokazalo kao veoma korisno kod terapije reumatizma i ublažavanja bolova kod artritisa.

U svakodnevnoj higijeni i kozmetici preporučuje se za masnu kožu (ima sposobnost da zateže kožu) u kremama za čišćenje lica (čisti kožu i sprečava prekomerno lučenje masnoće i stvaranje akni) i šamponima za masnu kosu

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji