AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE ĐUMBIR **USKORO** Pogledaj veće

ETARSKO ULJE ĐUMBIR


Novo

Alekpharm Vam predstavlja đumbir esencijalno ulje. Ovo fascinantno esencijalno ulje dobija se od neoguljenog sušenog korena koji pruža toplu aromu đumbira. Ovo ulje je najbolje koristiti u losionu ili kremi koja će vas zagrejati kao i u masažnim mešavinama za umirenje bolnih mišića. Inhalacija etarskog ulja đumbira pomaže kod mučnine i prehlada.

Više informacija

600,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Esencijalno ulje đumbira dobija se destilacijom divlje trave đumbira koja se uzgaja u Indiji. Miris đumbira se opisuje na mnogo načina, ali oni koji preovladavaju su: zemljani, drvenast, limunski, oštar, čist miris. Ovo ulje prati široka tradicionalna upotreba o kojima će više reči biti u narednom odeljku.

Esencijalno ulje đumbira se koristi na mnogo načina, a njegovi benefiti su najistaknutiji u nezi kože i kose, kao i kod artritisa, glavobolja i prehlada.

1. PROTIVUPALNO DEJSTVO ULJA ĐUMBIRA

Esencijalno ulje đumbira u mnogome može uticati na bol u mišićima, kao i na promene koje uzrokuje artritis. Redovnom lokalnom upotrebom ovog ulja možete smanjiti hronične otoke prouzrokovane ovom bolešću.

2. SMANJUJE MUČNINU

Ukoliko Vam se često dešava da imate mučnine, bilo da ste u drugom stanju ili nedavno imali neku operaciju ili prosto imate osetljiv stomak, jedno naučno istraživanje sprovedeno 2017. godine dokazalo je da udisanje eteričnog ulja đumbira dosta smanjuje mučninu.

3. NEGA KOŽE UZ POMOĆ ULJA ĐUMBIRA

Brojne studije su sprovedene u cilju ispitivanja delotvornosti esencijalnog ulja đumbira na različite nesavršenosti na koži. Dokazano je da usled moćnog antiinflamatornog dejstva, đumbir reguliše hrapavost kože, utiče na smanjenje i pojavu bora na licu, kao i da smanjuje crvenilo i upalne procese na koži. Radi se o lokalnoj razblaženoj primeni esencijalnog ulja.

4. AROMATERAPIJA

Svi smo upućeni u opuštajuća svojstva aromaterapije, ali ukoliko u aromaterapiju uključimo ulja koja nam pomažu i pozitivno utiču na nas, preostaje nam samo da se prepustimo uživanju! U difuzor ili neki drugi raspršivač prostora sipajte nekoliko kapi đumbira koji će širenjem svog mirisa po prostoriji uneti mir i lagodnost.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji