ETARSKO ULJE CARDAMOM Pogledaj veće

ETARSKO ULJE CARDAMOM


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Etarsko ulje Cardamom dobija se iz semena biljke Elettaria cardamomum koja je zeljasta višegodišnja biljka iz porodice đumbira, poreklom je iz južne Indije i Indonezije, ali se najveći deo uzgaja u Indiji, Šri Lanci i Gvatemali. Prepoznatljivo je po svom slatko-ljutkastom ukusu.

Više informacija

630,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje Cardamom dobija se iz semena biljke Elettaria cardamomum koja je zeljasta višegodišnja biljka iz porodice đumbira, poreklom je iz južne Indije i Indonezije, ali se najveći deo uzgaja u Indiji, Šri Lanci i Gvatemali. Prepoznatljivo je po svom slatko-ljutkastom mirisu.

Ovo etarsko ulje poznato je po svojim moćnim dejstvima na različite probleme, a neki od njih su probavne smetnje (gorušica, grčevi, mučnina, gasovi), podizanje koncentracije i pomoć pri seksualnoj disfukciji. Takođe, opšte je poznato da je jak antiseptik i jedan od glavnih činilaca u kozmetičkim proizvodima.

1. SNAŽNO ANTISEPTIČKO DEJSTVO

Ulje kardamoma možete dodati u sredstvo za čiščenje koje inače koristite, a ono će pomoći pri ubijanju bakterija i spora koje se nalazi na različitim površinama.

2. PREČIŠĆAVANJE DISAJNIH PUTEVA

Ukoliko vodite neprestanu bitku sa disajnim teškoćama, astmom, bronhitisom, prolećnim alergijama, ovo ulje je sjajna opcija za Vas.

Potrebno je da u svoj difuzer ili posudu sa vrelom vodom stavite nekoliko kapi etarskog ulja, što će Vaše disajne puteve preporoditi.

3. KARDAMOM ULJE NA KOŽI

Ukoliko imate osetljivu kožu sklonu upalama i crvenilu, ovo esencijalno ulje pomoći će da rashladite i osvežite kožu. U ovom slučaju korišćenja preporučuje se razblaženi oblik ulja i to najbolje u kombinaciji sa kokosovim uljem, jer su odlični saveznici.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji