AkcijaPORUČIVANJEM NAJMANJE 7 ETARSKIH, MIRISNIH ILI PARFEMSKIH ULJA = BESPLATNA DOSTAVA!
ETARSKO ULJE CAJEPUT Pogledaj veće

ETARSKO ULJE CAJEPUT


Novo

Etarsko ulje Cajeputa je isparljivo ulje koje se dobija iz listova drveta Melaleuca leucadendra koje je poznato po tome što proizvodi naftu, a najčešće se nalazi u toplim predelima, Australiji i pomorskom delu jugoistočne Azije. Naziv "cajeput" poteklo je od indonežanske reči koja znači "belo drvo", zbog belih paperjastih cvetova. Ovo ulje ima upečatljiv oštar miris.

Više informacija

240,00 rsd sa PDV20%

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje Cajeputa je isparljivo ulje koje se dobija iz listova drveta Melaleuca leucadendra koje je poznato po tome što proizvodi naftu, a najčešće se nalazi u toplim predelima, Australiji i pomorskom delu jugoistočne Azije. Naziv "cajeput" poteklo je od indonežanske reči koja znači "belo drvo", zbog belih paperjastih cvetova. Ovo ulje ima upečatljiv oštar miris, koji podseća na mešavinu eukaliptusa, serpentina i kamfora i zapaljivo je.

Ulje Cajeputa je poznato po svojoj moći zagrevanja, zbog čega se koristi za zagrevanje mišića, razbijanje upale, ali i kao komponenta u terapijama inhalacije zbog njegove moći pri omekšavanju šlajma koji se kasnije lakše izbacuje iz organizma i čisti disajne puteve. Efikasan je i u borbi protiv gljivičnih infekcija kože, šuge.

1. ETERIČNIM ULJEM PROTIV VAŠKI

Dosta devojčica, pa i žena i devojaka za svoj životni vek makar jednom vode borbu sa napornim vaškama. Obično se okrećemo raznim šamponima i gustim češljevima koji nam ceo ovaj proces čine još težim, ali da li ste čuli da se na skroz prirodan način možete osloboditi ovih dosadnih stvorenja? Potrebno je da ulje Cajeputa pomešate sa maslinovim uljem u razmeri 1:3 i mešavinu nanosite na kosu svako veče pred spavanje.

2. NEGA LICA CAJEPUT ULJEM

S obzirom na to da je Cajeput ulje jak antioksidans, ukoliko imate problematičnu kožu ili želite da sprečite starenje i pojavu finih bora na Vašem licu - ovo može biti spas. Potrebno je da ovo ulje pomešate sa nekim osnovnim uljem (recimo arganovo) i da ga redovno nanosite na svoju kožu kako bi sprečili prekomerno lučenje sebuma i kontrolisali pojavu masnoće na licu.

Česta pitanja

Minimalan iznos za besplatnu dostavu je 9900 rsd.
Imamo sve za pravljenje glicerinskih sapuna (baze, mirise, boje..)
Etarska ulja se mogu koristiti za pravljenje sveća.
Etarska ulja su skroz prirodna, nastala destilacijom određenog dela biljke.
Cene na sajtu su krajnje cene sa PDV-om.
Poručite, spremimo, javimo Vam da možete doći na adresu sa sajta gde lično preuzimate i plaćate.
Ne, naš asortiman je za spoljnu upotrebu u kozmetičke svrhe.
Budite slobodni pošaljite mejl za traženo i kolege će u kratkom vremenskom roku poslati dokumentaciju.
Budite slobodni pošaljite mejl a stručan odgovor očekujte uskoro.
Bavimo se uslužnom prizvodnjom i pratećim delatnostima u zavisnosti od Vaših ideja i sugestija.
Imamo jedan širok asortiman boja koje možete pogledati u posebnoj kategoriji mice efektni pigmenti.
Mi prodajemo sirovine isključivo za kozmetičku, spoljnu upotrebu. Razlog tome je što nismo sertifikovani da ih prodajemo za unutrašnju upotrebu, za jelo i piće, što naravno ne osporava sam kvalitet naših sirovina koji je odličan.
Imamo voskove, možete pogledati na našem sajtu. Fitilje za sveće ne prodajemo.
Nemamo objekat gde možete doći i videti šta imamo. Funkcionišemo tako što se porudžbine vršite online i šaljemo brzom poštom. Druga opcija je da preuzmete lično kod nas u Železniku čim kolege spreme Vašu porudžbinu.
Šaljemo samo na teritoriji Srbije.
Ne, naše radno vreme je radnim danima od 8h - 16h.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji