** AKCIJA ** BESPLATNA DOSTAVA NA CELOM SHOPU UZ PORUČIVANJE 3x50ml ili 10x10ml BILO KOG ETARSKOG ULJA
ETARSKO ULJE CAJEPUT Pogledaj veće

ETARSKO ULJE CAJEPUT


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Etarsko ulje Cajeputa je isparljivo ulje koje se dobija iz listova drveta Melaleuca leucadendra koje je poznato po tome što proizvodi naftu, a najčešće se nalazi u toplim predelima, Australiji i pomorskom delu jugoistočne Azije. Naziv "cajeput" poteklo je od indonežanske reči koja znači "belo drvo", zbog belih paperjastih cvetova. Ovo ulje ima upečatljiv oštar miris.

Više informacija

240,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Etarsko ulje Cajeputa je isparljivo ulje koje se dobija iz listova drveta Melaleuca leucadendra koje je poznato po tome što proizvodi naftu, a najčešće se nalazi u toplim predelima, Australiji i pomorskom delu jugoistočne Azije. Naziv "cajeput" poteklo je od indonežanske reči koja znači "belo drvo", zbog belih paperjastih cvetova. Ovo ulje ima upečatljiv oštar miris, koji podseća na mešavinu eukaliptusa, serpentina i kamfora i zapaljivo je.

Ulje Cajeputa je poznato po svojoj moći zagrevanja, zbog čega se koristi za zagrevanje mišića, razbijanje upale, ali i kao komponenta u terapijama inhalacije zbog njegove moći pri omekšavanju šlajma koji se kasnije lakše izbacuje iz organizma i čisti disajne puteve. Efikasan je i u borbi protiv gljivičnih infekcija kože, šuge, ali i pri problemima sa glavoboljom i zuboboljom.

1. LEČENJE ZUBOBOLJE CAJEPUT ULJEM

Ukoliko se susrećete sa zuboboljom, imamo sjajno rešenje za Vas. Cajeput ulje nakapajte na tupfer koji ćete potom staviti u usta, između zuba i obraza. Ubrzo ćete doživeti olakšanje.

2. ETERIČNIM ULJEM PROTIV VAŠKI

Dosta devojčica, pa i žena i devojaka za svoj životni vek makar jednom vode borbu sa napornim vaškama. Obično se okrećemo raznim šamponima i gustim češljevima koji nam ceo ovaj proces čine još težim, ali da li ste čuli da se na skroz prirodan način možete osloboditi ovih dosadnih stvorenja? Potrebno je da ulje Cajeputa pomešate sa maslinovim uljem u razmeri 1:3 i mešavinu nanosite na kosu svako veče pred spavanje.

3. ZALEČITE GONOREJU PRIRODNIM PUTEM

Ukoliko imate problema za gonorejom, ovo je odličan predlog za Vas. Cajeput ulje razblažite sa vodom i redovnim vaginalnim ispiranjem možete doći do odličnih rezultata.

4. UBRZAJTE PROCES ZARASTANJA RANA

Povredili ste se, rana se pretvorila u krasticu, ali nikako da nestane. Pokušajte da nanesete Cajeput ulje direktno na ranu kako bi ubrzali proces zarastanja.

5. NEGA LICA CAJEPUT ULJEM

S obzirom na to da je Cajeput ulje jak antioksidans, ukoliko imate problematičnu kožu ili želite da sprečite starenje i pojavu finih bora na Vašem licu - ovo može biti spas. Potrebno je da ovo ulje pomešate sa nekim osnovnim uljem (recimo arganovo) i da ga redovno nanosite na svoju kožu kako bi sprečili prekomerno lučenje sebuma i kontrolisali pojavu masnoće na licu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji