Etarsko ulje Amyris zapadno-indijski sandal Pogledaj veće

Etarsko ulje Amyris zapadno-indijski sandal


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Amyris Balsamifera Bark Oil

Alekpharm Vam predstavlja Amyris zapadno-indijski sandal, esencijalno ulje. Proizvedeno u egzotičnoj zemlji Haitija, ovo ulje se destiluje od sveže ubranog lišća i belog cveća drveta Amiris. Ova prirodna, sveža, drvenasta aroma popela se na visoku  lestvicu svetskih kozmetičkih formulacija zbog svoje sposobnosti mešanja u druga aromatična ulja.

Više informacija

400,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

Alekpharm Vam predstavlja Amyris zapadno-indijski sandal, esencijalno ulje. Proizvedeno u egzotičnoj zemlji Haitija, ovo ulje se destiluje od sveže ubranog lišća i belog cveća drveta Amiris.

Ova prirodna, sveža, drvenasta aroma popela se na visoku lestvicu svetskih kozmetičkih formulacija zbog svoje sposobnosti mešanja u druga aromatična ulja. Uobičajeno se koristi u mirisima i parfemima. Ima protivupalna svojstva. Dobar sastojak za primenu kao fiksator u proizvodnji sapuna.

Visok sadržaj alkohola i seskviterpena doprinosi sedativnim, umirujućim i antiinflamatornim svojstvima ulja. Koristi se za osip na koži, grčeve mišića, probavne grčeve, bronhitis. Jača imuni sistem, može se koristiti za meditaciju ili jednostavno opuštanje.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji