ULJE ŠARGAREPE Pogledaj veće

ULJE ŠARGAREPE


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ulje šargarepe ima izvorno poreklo iz Avganistana, ali se uglavnom dobija od divljeg korenja, i obično se nalazi u Evropi. Ulje šargarepe je bistra tečnost oranžne boje.

Više informacija

300,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

Ulje šargarepe ima izvorno poreklo iz Avganistana, ali se uglavnom dobija od divljeg korenja, i obično se nalazi u Evropi. Ulje šargarepe je bistra tečnost oranžne boje.

Ulje šargarepe se koristi za negu kože, naročito za suvu ili zrelu kožu, potom za opekotine, ekceme, psorijazu i čireve. Vraća koži tonus i elastičnost, može znatno umanjiti bore.

Korisno ga je upotrebiti protiv isušenosti kože prilikom boravka u pregrejanim, aklimatizovanim prostoijama, od vetra i drugih nepovoljnih vremenskih uticaja. Izvor je beta-karotena i pomaže kod tamnjenja kože.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji