ULJE LEŠNIKA Pogledaj veće

ULJE LEŠNIKA


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

Ukoliko imate osetljivo lice sklono upalama pri korišćenju većine proizvoda - ulje lešnika je idealna opcija za Vas. Za razliku od drogerijskih proizvoda koje srećete, ulje lešnika je prirodni adstrigent koji ne isušuje isušuje kožu i ne iritira je, stoga ga slobodno možete koristiti u svakodnevnoj rutini nege.

Više informacija

150,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

1. PREPORUČLJIVO ZA LJUDE SA OSETLJIVIM LICEM

Ukoliko imate osetljivo lice sklono upalama pri korišćenju većine proizvoda - ulje lešnika je idealna opcija za Vas. Za razliku od drogerijskih proizvoda koje srećete, ulje lešnika je prirodni adstrigent koji ne isušuje isušuje kožu i ne iritira je, stoga ga slobodno možete koristiti u svakodnevnoj rutini nege.

2. HIDRATACIJA KOŽE

S obzirom da je ulje lešnika bogato vitaminom E i masnim kiselinama, ono savršeno hidrira kožu ne ostavljajući za sobom nepodnošljivi masni film koji ima osećaj težine na licu. Takođe, vitamin E će učiniti da koža bude elastičnija, svežija i gipkija time što će sačuvati potrebnu vlagu ispod Vaše kože i ojačati kožnu barijeru.

3. NEGUJE OŽILJKE

Svakodnevnim nanošenjem ulja lešnika na ožiljke koje posedujete, možete smanjiti njihovu vidljivost i ubrzati proces njihovog zarastanja.

Ulje lešnika je bogato vitaminom E, zbog čega hidrira kožu, daje joj sjaj i neguje je. Pored toga, štiti od sunca, koristi se u aromaterapiji, podstiče proizvodnju kolagena, ubrzava proces zarastanja rana, reguliše hiperpigmentacije i još mnogo toga.

Ulje lešnika dobija se iz plodova istoimene biljke koja potiče iz porodice Corylus avellana, poreklom iz Turske. Odlikuje ga orašast, blag miris i žućkasto-providna boja. U svetu je poznat kao dodatak jelima, ali ćemo Vam mi otkriti njegove čari za zdravlje i negu.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji