** AKCIJA ** - % - AKCIJA - OBRADUJSEBE - DO 03.06-09:00h ili do isteka zaliha
JOJOBA ULJE HLADNO CEĐENO NERAFINISANO - Jojoba Seed Oil Golden, Cold Pressed Pogledaj veće

JOJOBA ULJE HLADNO CEĐENO NERAFINISANO - Jojoba Seed Oil Golden, Cold Pressed


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

400,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

JOJOBA ULJE

OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Glavna karakteristika jojoba ulja, je to što je ono po svom sastavu bliže vosku, nego uljima. Zapravo to je tečni vosak, koji se dobija iz semenki jojoba biljke. Dok se ulja uglavnom sastoje od masnih kiselina i glicerola, prirodni voskovi su smeše neesterifikovanog ugljovodonika, zbog čega je bez mirisa i teže se kvari od ostalih ulja. Ovo svojstvo ga čini pogodnim za upotrebu u raznim kozmetičkim preparatima za negu kože i kose. Po hemijskom sastavu, jojoba ulje je vrlo slično, ljudskom sebumu. Lako se apsorbuje u kožu i pruža brzu hidrataciju. Najbolja stvar u vezi jojoba ulja je da može da se kombinuje sa skoro svim vitaminima i mineralima neophodnih za zdravu kožu i kosu.

DEJSTVO:

  • Koža

Ovaj prirodni emolijans, zadržava vlagu u koži i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja sredine. Hidriranjem kože jojoba ulje vraća vašoj koži prirodnu svežinu i elastičnost, a antiinflamatorno i antibakterijsko svojstvo ulja smanjuj suvoću, iritaciju kože kao i pojavu akni. Podstičući  prirodnu proizvodnju kolagena, jojoba ulje, sprečava prevremeno starenje kože i pojavu bora. Koža dobija mladalački i zdrav izgled.

  • Kosa

Jojoba ulje deluje kao prirodni serum, koji kosi vraća sjaj i zdrav izgled. Ovo je jedno od najboljih ulja za tretman svih tipova kose, a posebno je dobro za suvu i oštećenu kosu. Uspešno rešava i ostale probleme kao što su perut, opadanje kose, suvi i ispucali krajevi. Njegove antibakterijske i antiinflamatorne osobine pomažu da koža glave ostane čista i zdrava, podstičući rast nove i zdrave kose.  

 UPOTREBA:

Jojoba ulje pruža ogromnu korist našoj kosi, kao i koži lica i tela. Može se koristiti samo ili u kombinaciji sa drugim uljima. Njegov specifičan sastav, obezbedio mu je primenu u svim kozmetičkim preparatima za negu lepote, kao što su, kreme za lice, mleka za telo, preparati za skidanje šminke, balzami i serumi  za negu  kose...

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji