** AKCIJA ** - % - AKCIJA - OBRADUJSEBE - DO 03.06-09:00h ili do isteka zaliha
ARGANOVO ULJE HLADNO CEĐENO NERAFINISANO - Argan Oil Cold Pressed Deodorised Pogledaj veće

ARGANOVO ULJE HLADNO CEĐENO NERAFINISANO - Argan Oil Cold Pressed Deodorised


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

450,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu


Specifikacije/Dokumentacija

ARGAN ULJE

 OPŠTE KARAKTERISTIKE:

Argan ulje je proizvod, dobijen preradom zrnevlja arganovog drveta, koje raste samo u Maroku.Ovo ulje je pravi eliksir mladosti, pa je i njegov naziv “tečno zlato” potpuno opravdan.Bogato je omega masnim kiselinama i velikom količinom vitamina E, što mu pruža odlična antioksidativna svojstva. Arganovo ulje, je bez boje i mirisa, pogodno za sve tipove kože.

 DEJSTVO:

  • Koža

Osnovno dejstvo arganovog ulja je hidratacija kože.Međutim, ulje argana odlično i regeneriše kožu i usporava njeno starenje. Daje koži mladalački sjaj, smanjuje vidljivost bora i čini je mekom i elastičnom.

  • Kosa

Arganovo ulje blagotvorno deluje i na kožu glave. Njegovo hidrantno dejstvo čini kožu temena zdravom. Balansira lučenje sebuma i sprečava stvaranje peruti. Prodirući u folikul dlake neguje i obnavlja kosu oštećenu raznim hemijskim tretmanima. Posle upotrebe ovog ulja, dobija se sjajna, meka i zdrava kosa.

UPOTREBA: Specifičan sastav, ovog ulja, obezbedio mu je primenu u skoro svim kozmetičkim preparatima za negu lepote, kao što su kreme za lice, mleka za telo, preparati za skidanje šminke, balzami i serumi za negu kose...

 

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji