DRY OIL FOR HER - SUVO ULJE ZA NJU


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

 DRY OIL for HER (SUVO ULJE za ŽENE)

Ovo ulje predstavlja „krunu“ nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran.

Više informacija

590,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

DRY OIL for HER (SUVO ULJE za ŽENE)

Ovo ulje predstavlja „krunu“ nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran.

Brzo se aplicira u kožu ostavljajući za sobom mekoću i sjaj, bez masnog traga.

✅ Makadamija - ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A i E), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, linolnom i palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Koži vraća vlažnost, hrani je, regeneriše i usporava proces starenja sprečavajući nastanak novih bora.

 Jojoba - prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena.

✅ Lešnik - ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, mineralima itd. Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je, vraća tonus i zateže.

 Argan - ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira i regeneriše kožu, vraća joj elastičnost i smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom i mekšom.

✅ Badem - ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa i E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu, usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

✅ Žuti noćurak - ulje koje se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina, a bogato je još i vitaminom E, kao i Ca, Fe, Zn i Mg. Odlično neguje kožu, usporava proces starenja i pospešuje regeneraciju oštećene kože.

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji