DRY OIL FOR HAIR - SUVO ULJE ZA KOSU


Novo

Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs
VEĆA KOLIČINA - DRUGAČIJI IZGLED ILI SASTAV
OBRATITE NAM SE NA office@alekpharm.co.rs
Za ponudu veće količine ovog proizvoda pišite nam na office@alekpharm.co.rs

 DRY OIL for HAIR (SUVO ULJE za KOSU)

Hidrantna formulacija koja hrani kosu, vraća joj vlažnost i sjaj i pomaže u održavanju opšteg zdravlja i izgleda kose i same kože glave, čineći kosu mekšom i nežnijom.

Više informacija

590,00 rsd sa PDV20%

Izaberite dostupne zapremine i opcije


Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu  •  Namena: sirovina i ambalaža za izradu kozmetičkih proizvoda  •  Samo za spoljašnju upotrebu

DRY OIL for HAIR (SUVO ULJE za KOSU)

Hidrantna formulacija koja hrani kosu, vraća joj vlažnost i sjaj i pomaže u održavanju opšteg zdravlja i izgleda kose i same kože glave, čineći kosu mekšom i nežnijom.

✅ Makadamija - ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Hidrira kosu, hrani je, ubrzava njen rast, štiti je od spoljašnjih uticaja, regeneriše kosu i čini je sjajnijom i mekšom. Sprečava opadanje kose i pojavu peruti.

✅ Jojoba - prirodni emolijens, vraća kosi vlagu, sprečava isušivanje i pospešuje regeneraciju kose.

✅ Lešnik - ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, mineralima itd. Pospešuje regeneraciju same dlake, hidrira je, reguliše ispucale i oštećene krajeve i pojačava trajanje farbe na kosi.

✅ Lan - ulje bogatozasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, belančevinama, vitaminima C, E, A, B-grupe. Ovo ulje ubrzava rast kose, sprečava njeno opadanje, sprečava ljuštenje kože glave i eliminiše perut, održava vlažnost kose, čineći je sjajnijom i zdravijom.

✅ Ricinus - ulje bogato retko masnom kiselinom ricinoleičnom kiselinom, koja je odgovorna za antigljivična i antibakterijska svojstva, vitaminom E itd. Koristi se za jačanje kose, sprečava infekcije kože glave, idealno je u borbi protiv peruti i opadanja kose, pospešuje rast kose i daje joj zdraviji i lepši izgled.

✅ Prijatna parfemska nota

15 sličnih proizvoda u istoj kategoriji