GEOGARD 221 *USKORO* Pogledaj veće

GEOGARD 221 KONZERVANS


Novo

Konzervans za kozmetiku

INCI ime: Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua.

Više informacija

120din sa porezom




Preuzimanje

GEOGARD 221

Globalno odobren konzervans za kozmetiku i toaletne proizvode. Prihvaćen od strane ECOCERT-a  i Soil Association, kao sintetički konzervans u ekološkoj i organskoj kozmetici.

Doziranje:

Kreme 0,2-0,5%

Kupke, sapuni za ruke i losioni za telo 0,6-0,8%

Šamponi 0,8-1%

Regenerator za kosu 0,4-0,5%