** AKCIJA ** *AKCIJA*
DRY OIL FOR HIM - SUVO ULJE ZA NJEGA Pogledaj veće

DRY OIL FOR HIM - SUVO ULJE ZA NJEGA


Novo

390din sa porezom✅DRY OIL for HIM (SUVO ULJE za MUŠKARCE)

Da se ne bi bacao akcenat samo na lepotu i očuvanje ženske kože, napravili smo i suvo ulje za muškarce.

Ovo ulje pruža kompletnu negu kože lica i tela muškaraca, čineći je mekšom, elastičnijom i sjajnijom.

Brzoupijajuća formulacija će Vas neprimetno vezati za sebe i postaće Vam saveznik No.1, kada je lepota Vaše kože u pitanju.

✅  Makadamija- ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A i E), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, linolnom i palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Koži vraća vlažnost, hrani je, regeneriše i usporava proces starenja.

✅  Jojoba- prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena

✅  Lešnik- ulje koje obiluje vitaminima A, C, E I vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 I omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je, vraća tonus I zateže

✅  Argan- ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira I regeneriše kožu, vraća joj elastičnost I smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom I mekšom.

✅  Badem- ulje savisokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira I hrani kožu, usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom I sjajnom.

✅  Žuti noćurak- ulje koje se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina, a bogato je još i vitaminom E, kao i Ca, Fe, Zn i Mg. Odlično neguje kožu, usporava proces starenja i pospešuje regeneraciju oštećene kože.